en lille familie

i Himmerland


LIDT OM OS

Bjarke
Hvem er vi så - Familien Edvars i Himmerland.
 
Den ældste først, dvs. Bjarke - en rigtig fin model 1959. Vestjyde af hjertet og i vedholdenhed.

Bjarke var den kreative (musikalsk, kunstnerisk, generelt), havde en svaghed for gadgets, kameraer, basser, guitarer, virtuelle instrumenter, effekter, amplifiers etc. - og så naturligvis Lene som er den længst varende gadget i hans samling ;-). 
Han var den hurtigtænkende, den igangsættende, den følsomme og den konsekvente. 
Et rigtigt familieoverhoved i sin aller bedste mening :-)

Bjarke kunne alt fra at reparere elektronik, sætte stakit op, tjekke græsslåmaskine, skove træer og buske, rydde op, hvor vi andre ikke har kigget - og så havde han et kæmpe stort hjerte og var manden man altid kunne gå til, hvis man havde spørgsmål om stort og småt! 
 
Bjarke døde af cancer 13. marts 2016

Under sin sygdom skrev han om sit nye liv som cancer patient - du kan læse hans blog her >> Bloggen

Citat: "Levende fisk svømmer mod strømmen" - "Hellere være en original end en kopi"!


Lene
Så er der Lene - en solid model 1961, født og opvokset på Tåsinge, sømandsdatter, der kunne ro før hun kunne kravle (påstår hun selv!) - også ved at være lidt rusten i kanterne men hva' - lidt småskavanker har man vel altid;-)

Lene er den humørfyldte optimist, der godt kan tage tingene seriøst, men gerne vil hygge, have det sjovt og sørge for, at familien / gæsterne trives og har det godt. Kan godt lide at give og modtage knus og kram :-)  

Hun nyder at lave mad, er super god til at bage, elsker at spise ude, gør rent en gang i mellem (IKKE en nydelse men et nødvendigt onde!), har en svaghed for røde guitarer, røde sko, røde jakker......, udøver sin kreativitet via guitar, bas, klaver, synge -  KAN være praktisk (cykelsmøring, udmugning hos høns, dykpumpetilslutninger, kattebakketømning, kattefodring, poolpasning osv.) og er i flg. sig selv frygtelig sød og rar ;-)

Citat: Hørt sunget til familien -
"Ved I hvem der er så rar - det er den Moar I har
"
Nyt citat: "Lige nu kunne jeg godt trænge til en kold øl og noget rock musik" cool
 
Lene varetager sammen med sønnen No som freelance, driften af det lille reklame bureau Decor (www.decor.dk - Google+), driften af Webshoppen ArtKaden (www.artkaderne.dk -

>> Facebook >> Google+ >> Twitter >> Pinterest ) samt - www.david-marshall.dk)
No Alexander
Rosinen i pølseenden er No Alexander - en ypperlig årgang 1993 af den allerfineste slags. Følsom, stolt, kærlig, gourmet, har sine gode men bestemte meninger om alt her i livet, filosofisk og meget klog - har præsteret at have samme karaktergennemsnit som sin mor og far tilsammen :-)

Går op i asiatisk kampsport, diverse games, musik, kammerater, sit Universitetsstudie Medialogi på Aalborg Universitet - samt Nadia naturligvis  ;-)

Citat: "Skulle vi ikke lave ramekiner med skaldyr til aftensmad!?"
Skal man sætte et par stikord på, hvad og hvem vi er og var, må det være:

Musik, kreativitet, kærlige, madnydere, livsnydere der er mestre i at HYGGE :-)