en lille familie

i Himmerland


KATTENE

- Og så må vi jo ikke glemme husets måske vigtigste beboere - nemlig vore katte.

Felix, en flot Maine Coon årgang 1999Felix var en flot kastrat fra 1999. Da vi fik Felix var han knap  et år gammel, var en MEGET nervøs og panisk kat, der egentlig skulle være aflivet, men vi fik lov at give ham en chance. De første par år med Felix var ikke nemme, men med tiden viste han sig at være en fantastisk kat, som fyldte rigtig meget i vort liv :-)

Felix døde 21-07-2015 - Elsket og savnet


 
PixiePixie, en smuk hunkat fra 2004, var vel hvad man kan betegne som en kat, en spiril og et egern på een og samme tid. Et energibundt ud over det sædvanlige :-)

Hun havde sine præmenstruelle perioder, hvor hun hylede og hvæsede af alt og alle. Men ellers var hun alle tiders lækre kælekat. Hun var No's kat og det var man ikke i tvivl om. Hun følte, at No's værelse var lige så meget hendes. Og hun var den mest talende kat, vi har haft. Hun kommenterede og snakkede med om alt, hvad vi nu drøftede i familien :-)

Sommeren 2014 var Pixie blevet fin og fornem forstads kat - hun valgte her at følge med vor søn No til hans nye og lækre lejlighed i Aalborg området.

Pixie døde 09-10-2018 - Elsket og MEGET savnet af No & Nadia


Noah - den store og rare Maine Coon katNoah flyttede ind kort efter at Pixie var flyttet til Aalborg. Noah er en årgang 2011, var ca. 2,5 år gammel da vi fik lov at overtage ham (Tidl. ejer fik allergi).
Noah er en stor og meget rar Maine Coon kat på snart 8 kg. Er en meget engageret, talende, lærerig og glad kat med en fantastisk personlighed. Noah elsker at komme i sin gå-sele og så ellers komme med ud i haven, hvor han sammen med Felix hygger sig når vi hygger eller kaster os ud i noget praktisk, specielt elsker de 2 katte at få lov at komme op til hønsene, det er rigt.g spændende. Noah er meget aktiv og deltagende i alt hvad vi gør, i haven, i køkkenet, på kontoret og hvor vi ellers er, vi er meget glade for at vi fik lov at få Noah ind i vort liv også selv om han er en "Bølle" :-) 
Læs evt. også om vore katte og deres tilstedeværelse i vor E-shop med brugskunst

Felix & PixieFamiliens kattehistorie:


Da vi for efterhånden mange år tilbage boede i Århus centrum, Vestergade 81, blev vi pludseligt og ufrivilligt katteejere - en flot rød/hvid hankat havde pludselig og uvarslet bestemt sig for, at vi skulle være dens fremtidige ejere. 
 
 
 
Vores tilvending til den ny status som katteejere tog ikke mange døgn og har hængt ved lige siden - den røde kat PIAF nåede at bo hos os i 18 år og jager nu små søde hunkatte hinsides.....

Efterfølgende har vi været de stolte ejere af frøken Ziggy, som Tom & Kirsten fandt som udsultet og forkommen killing i naboens have - hun blev ikke så gammel, 6 år - men 6 gode år i forhold til hendes noget barske start.


ChappeauHer efter fik vi Chappeau - en fantastisk kat, blanding mellem perser og alm gårdkat. Musegrå, lækker tæt, kort pels, poly-kat (også kaldet Rottefænger-kat) med ekstra kløer (pote som en vante med hånd + tommeltot) og ret speciel personlighed. Meget kærlig, kunne spinde og spise samtidig!, EKSTREM godmodig (da No var lille kunne han lægge sig hen over katten uden at den så meget som fortrak en mine!) og så gik han sine helt egne veje.
Da han 17 år gammel forlod familien og denne jord, havde han sat sine kærlige spor på næsten alle vore dørkarme, gid der er en række af lækre dørkarme i dejligt blødt træ, der hvor han nu er i dag og sidder og spinner veltilpas og kigger her ned.... ;-)